reviews

Wat zeggen klanten over Beautysalon Hélène?

service: gezichtsbehandeling, massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Hele fijne en ontspannende massage gehad van Hélène. Een aanrader!
15 MEI 2024
service: gezichtsbehandeling, massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Bij Beautysalon Hélène werd ik warm verwelkomd en kreeg ik een top gezichtsbehandeling, gevolgd door een heerlijke massage.

De service was professioneel, de sfeer ontspannend en de
prijs-kwaliteitverhouding is goed.

De volgende afspraken staan al gepland!
14 MEI 2024
service:
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Heel ontspannen en goed verzorgd.
17 APRIL 2024
service: gezichtsbehandeling
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Al 2 keer hier geweest voor een gezichtsbehandeling, heerlijk ontspannende massage.
27 MAART 2024
service: gezichtsbehandeling
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Vorige week hebben mijn man en ik een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad en met de schouder/nek massage was het helemaal Top! Zij is een echte PRO!!
9 MAART 2024
service:
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Mijn ervaring met deze salon is super goed. Je komt in een warm bad terecht en daarnaast wordt er op een persoonlijke manier gekeken naar je wensen. Ik ben een zeer tevreden klant, een echte aanrader.
9 MAART 2024
service: gezichtsbehandeling, massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Helene is echt een vakvrouw en geeft heerlijke facials en massages. Absoluut een aanrader!
9 MAART 2024
service: gezichtsbehandeling, massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Sinds kort kom ik regelmatig bij Hélène voor een gezichtsbehandeling en soms een heerlijke massage.
Hélène is zeer kundig en erg aardig.
service: gezichtsbehandeling, wenkbrauwen verven, epileren
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Heel relaxed. Goed behandeld.
18 JANUARI 2024
service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Net weer een heerlijk ontspannen massage van Hélène mogen hebben.
Was weer wat langer geleden dan normaal maar weer heerlijk genoten en weer erg gezellig.
19 JANUARI 2024
service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Gekozen voor een 60min. ontspanningsmassage voor het lichaam. Door Hélène ontdaan van spier knopen en de benen goed losgemaakt. Een aanrader en gelijk nieuwe afspraak gemaakt. Tot snel 👋
10 DECEMBER 2023
service: gezichsbehandeling
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik voel mij altijd weer helemaal ontspannen na de gezichtsbehandeling inclusief schouder en nek massage van Hélène. Je bent vrij in hoe je de behandeling vorm wilt geven. Ze houdt rekening met je wensen en checkt ook tussendoor hoe je je voelt. Daardoor zal het nog meer naar wens zijn. Mijn gezicht ziet er weer verzorgd en schoon uit na de reinigingsbehandeling.
9 DECEMBER 2023
service:
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Hélène is een prettige schoonheidsspecialist. Ik geniet altijd als ik voor een behandeling ga. Ze maakt het graag naar je zin, respecteert mijn wensen. Het voelt heel vertrouwelijk en toch professioneel. Communiceert met mij via app. Dit vind ik erg prettig en Hélène antwoordt eigenlijk altijd dezelfde dag als ik wat vraag of een afspraak wil maken.
2 DECEMBER 2023
service: wenkbrauwen epileren, massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Wat begon met een cadeautje voor mijn verjaardag om eens uit te proberen, is nu regelmatig een afspraak bij Helene terug te vinden in mijn agenda.

Zeg nu zelf ☺️
Liever in de watten worden gelegd dan een tandartsafspraak. Zo ook vandaag weer. Eerst zorgt ze dat mijn wenkbrauwen weer in vorm zijn en neemt ze mijn nek, schouders, rug en kuiten onder haar hoede.
Helene neemt de tijd voor mij en is zo ontzettend gastvrij. Even lekker de spanning weg masseren en weer ontspannen de deur uit. Heerlijk toch! Dank je wel. 🌸
15 NOVEMBER 2023
service: gezichtsbehandeling
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Fijne gezichtsbehandeling en zaaaalige massage. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer.
25 OKTOBER 2023
service:
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik ben een zeer tevreden en altijd trouwe klant. Een betere schoonheidsspecialiste die zorgzaam, betrokken en toegankelijk is en die haar vak verstaat kun je je niet wensen.
18 OKTOBER 2023
service: gezichtsbehandeling, wenkbrauwen verven, wimpers verven, wenkbauwen epileren
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Al 8 jaar ben ik een klant bij Hélène en met veel plezier kom ik hier langs voor gezichtsbehandeling, massage of verzorging van mijn wenkbrauwen en wimpers. In een ontspannen atmosfeer en met veel aandacht wordt ik geholpen. Ik ben erg tevreden en zeker raad ik dit salon aan.
6 OKTOBER 2023
service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
‘Dat had ik eerder moeten doen!` Precies dat gevoel. Rug en nek massage, ervaren vakvrouw, proffesioneel, gezellige gesprekken of stiltes: fantastisch.
2 OKTOBER 2023
service: gezichtsbehandeling, massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik vind Helene een fijne, rustige schoonheidsspecialiste. Ik heb de behandelingen op een hele stabiele, harmonieuse en ook gezellige manier ervaren. Je kunt ook verschillende behandelingen combineren wat ik ook erg prettig vind, zoals een gezichtsbehandeling met daarbij een massage. Ik kan haar zeker aanraden!
27 SEPTEMBER 2023
service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Helene is zeer professioneel en vakkundig in de massage en daarbij ook nog gezellig.
27 SEPTEMBER 2023
service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Na een professionele, heerlijke en rustgevende behandeling is Hélène Beautysalon een oprechte aanrader. Precies die ene boost die voor mij nodig was!
27 SEPTEMBER 2023
service: gezichsbehandeling, massage, wenkbrauwen, wimpers, manicure
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Een hele fijne salon met diverse hele heerlijke behandelingen. Ik kom al een tijdje bij Beautysalon Hélène en voelde mij direct op mijn gemak. Ik kies meestal elke keer voor een andere behandeling. De ene keer voor één van de verschillende gezichtsbehandelingen, de andere keer voor een relaxte massage en daarna weer een combinatie van een gezichtsbehandeling uitgebreid met een massage. Ik loop helemaal chill de deur uit. Hélène is vakkundig en een prettige persoonlijkheid waardoor je je gelijk “thuis” voelt. Ik raad Beautysalon Hélène zeker aan! En de volgende afspraken staan alvast weer gepland 🙂
25 SEPTEMBER 2023
Service:
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Deze dame is zeer kundig en heel prettig in omgang. Een echte aanrader 😉
23 SEPTEMBER 2023
Service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Zo nu en dan ga ik naar Hélène voor een ontspanningmassage en die zijn echt top.

Heerlijk om te doen (krijgen), zeker na drukke weken met werk bijvoorbeeld. Je komt herboren van de massagetafel! Aanrader voor iedereen eigenlijk wel.
23 SEPTEMBER 2023
Service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Soms moet je gewoon even de tijd nemen om te ontspannen. Met haar vriendelijke uitstraling en de kundige handen van Hélène lukt dat prima en kom je heerlijk relaxed thuis van een massage.
21 SEPTEMBER 2023
Service: gezichtsbehandeling
4 ster waardering
4 ster waardering
4 ster waardering
4 ster waardering
Ik heb een reinigende gezichtsbehandeling laten doen bij Helène. Ze vertelt wat ze gaat doen, legt alles goed uit. Daar hoorde ook een heerlijke schouder/nek massage bij. Heerlijk ontspannend!
Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak en ga zeker weer terug.
21 SEPTEMBER 2023
Service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Op advies van een vriend ook maar eens bij Helene een afspraak gepland voor een rug- en schoudermassage. Bij binnenkomst voelde het meteen heel vertrouwd. Gewoon een lekker huiselijk ontspannen sfeer. Tijdens de massage ook gezellige gesprekken gehad. Helene, een echte vakvrouw! Gelijk maar een aantal afspraken vooruit gepland. Helaas een moeten missen, maar ik kijk uit naar de volgende. Beautysalon Hélène is een echte aanrader en verrijking in de regio Alphen a/d Rijn. Top!
21 SEPTEMBER 2023
Service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik ben via via bij Hélène terecht gekomen en ik kan haar van harte aanbevelen. De salon is aan huis gevestigd, dus laagdrempelig. Bij Hélène ben je in goede handen. Na de behandeling, in mijn geval een massage, stap je lekker ontspannen de deur weer uit.
21 SEPTEMBER 2023
Service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Lang gezocht naar een schoonheidsspecialiste en gevonden!
Van begin tot eind van de behandeling is het genieten. bij Hélène terecht gekomen en ik kan haar van harte aanbevelen. De salon is aan huis gevestigd, dus laagdrempelig. Bij Hélène ben je in goede handen. Na de behandeling, in mijn geval een massage, stap je lekker ontspannen de deur weer uit.
21 SEPTEMBER 2023
Service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Heerlijke behandelingen in een ontspannen sfeer. Hélène is supervriendelijk en kundig. Smaakt naar meer. Massages en huidverzorging genoten. En advies en dito producten over persoonlijke verzorging. Ik kom snel terug. Ik kom ervoor uit Leersum. ✨✨✨✨
20 SEPTEMBER 2023
Service: gezichtsbehandeling, massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Wat een fijne Beautysalon, vanaf de 1e minuut voelde het heel vertrouwd. Alsof ik er al jaren kom. De schoonheidsbehandeling is zo fijn met een heerlijke massage en fijne producten.
En ook de rugmassage is zeker een aanrader. Heerlijk ontspannen.
Ga er dan ook altijd met een glimlach en ontspannen gevoel weg.
En Helene is ook nog eens een top gastvrouw…
18 SEPTEMBER 2023
Service: massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Fijne massages in een rustige kleine praktijk, uitgevoerd door een kundige en vriendelijke masseuse. Absolute aanrader…
8 SEPTEMBER 2023
Service: Wenkbrauwen mooier laten maken, Massage
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Na jaren nog steeds erg tevreden met Hélène. Ervaring met meerdere beautysalons, maar hier is het toch het fijnst. Ik ga altijd weer relaxed en opgeladen naar huis.
8 SEPTEMBER 2023
Service: gezichtsbehandeling
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik kom al een aantal jaar bij Helene en kijk altijd erg uit naar de behandelingen en een moment ontspannen! Ik vind het altijd gezellig en voel me welkom. De communicatie is professioneel en Helene reageert altijd erg snel (bijv. Als ik een afspraak moet verplaatsen). Daarnaast is er een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan zeker aanraden regelmatig bij Helene langs te gaan voor een gezichtsbehandeling!
28 AUGUSTUS 2023
Service: gezichtsbehandeling, MASSAGE
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik kom al jaren bij Hélène voor gezichtsbehandeling en massage. Tussendoor een gezellig praatje en ook momenten van rust om weer helemaal relaxt naar huis te gaan.
12 AUGUSTUS 2023
Service: gezichtsbehandeling
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik was al een tijdje opzoek naar een schoonheidssalon in de buurt en heb Beautysalon Hélène gevonden. Na de 1de, 2de gezichtsbehandelingen voelde ik me “verkocht”. Gisteren was ik geweest. En tijdens de behandeling hadden we een gesprek over ditjes en datjes. Het voelt dat we elkaar heel lang al kenden (tenminste van mijn kant ;-)). De manier hoe Hélène haar werk doet, is fijn. Door haar uitleg van de producten die zij gebruikt en wat voor. En de zachte muziek in de kamer maakt het compleet. Mijn volgende afspraken staan vast. Bedankt Hélène 🙂
9 AUGUSTUS 2023
Service:
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Heerlijk en prettige ervaring in de salon bij Helene. Even heerlijk een moment voor jezelf in een prettige omgeving en een ontzettend vriendelijke dame. Een echte aanrader.
22 JULI 2023
Service: GEZICHTSBEHANDELING, MASSAGE
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Oh, wat is het altijd genieten van de behandelingen van Hélène. Ik kijk er altijd zo naar uit. Deze liefdevolle vrouw heeft echt gouden handen die je verwennen met alle liefde die je nodig hebt. Ik voelde me – bij haar praktijk aan huis – letterlijk direct thuis. Gezellig bijpraten maar ook in stilte genieten van dit moment van ontspanning. Gezichtsbehandelingen, massages.. Ik kom er al jaren en boek zelf altijd een gezichtsbehandeling inclusief hoofdhuidmassage. Daarna loop ik helemaal opgeladen weer naar buiten. Ze heeft veel terugkerende klanten, dus ik plan altijd twee afspraken vooruit. Dit is jouw teken om er ook een in te plannen. Echt een aanrader. Het ultieme cadeau, ook aan jezelf.
21 JULI 2023
Service:
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Een heerlijke en ontspannende behandeling gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
12 JULI 2023
Service: GEZICHTSBEHANDELING, MASSAGE
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Een echte aanrader! Ik kom al een tijdje bij Helene via mijn moeder. Ondanks dat ik niet meer in alphen aan den Rijn woon, kom ik nog steeds iedere maand bij Helene voor een heerlijke gezichtsbehandeling en massage. Heel professioneel, vriendelijk en kom er altijd relaxed uit. De volgende afspraken staan al gepland!
4 JULI 2023
Service: GEZICHTSBEHANDELING
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Wederom een heerlijke gezichtsbehandeling met fijne producten bij salon Helene.
Helene is een warme, hartelijke, betrokken, deskundige schoonheidsspecialiste.
4 JULI 2023
Service: GEZICHTSBEHANDELING
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik kies altijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, die bevalt mij erg goed. Een fijne schoonheidsbehandeling met heerlijke ontspanningsmassage en gezelligheid van Hélène. Een echte aanrader!
3 JULI 2023
Service: GEZICHTSBEHANDELING, MASSAGE
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Goede salon met heerlijke ontspannende massages en zeer fijne gezichtsbehandelingen. Sinds een paar jaar kom ik geregeld voor diverse behandelingen. De volgende afspraak staat alweer geboekt!
Service: GEZICHTSBEHANDELING, MASSAGE
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Afgelopen week heb ik mijn eerste huid behandeling gehad bij Beautysalon Hélène. Hélène is een lieve vrouw die zeer goed is in haar vak. Ze heeft me goed advies gegeven over mijn huid en welke producten daarbij passen. Zeker een aanrader! ☺️
29 JUNI 2023